Voor de garages/monteurs:

Movible.nl is een site waar alleen maar opdrachten in voorkomen van particulieren die problemen hebben met hun voertuig, of voor mensen die hun voertuig willen optimaliseren.

Op onze site staan duizenden advertenties in alle branches met mensen die graag dus voor een leuke prijs hun voertuig willen laten repareren of optimaliseren. U kunt dus een bieding doen op een van de advertententies om hem vervolgens te gaan uitvoeren voor de prijs dat het u schikt.

Wat bieden wij extra?

- Uw omzet zal fors stijgen

- U word opgenomen in de Movible Bedrijvengids, dat houdt in dat u makkelijker vindbaar bent en dus dat uw bedrijf meer bekendheid krijgt.

- Wij zorgen dat uw klantenbestand groeit

- Uiteindelijk dus dat uw bedrijf groter word en meer gaat verdienen.

U kunt zich nu de eerste maand gratis inschrijven, na deze maand vragen wij een kleine vergoeding van slechts 17,95 per maand. Als u meerdere opdrachten via de website binnenhaald heeft u deze kleine vergoeding er meteen al uit.

Voor de mensen die hun opdracht GRATIS willen plaatsen:

Bekend met het dure ritueel bij de dealer? Dat is nu niet meer nodig!

Op onze website Movible.nl staan honderden monteurs ingeschreven die bieden op uw opdracht om deze te repareren of optimaliseren. Wij zorgen er dus voor dat u een betrouwbare monteur krijgt en dat u betaald voor de reparatie naar wat u er voor wil betalen.

U kunt uw opdracht 100% GRATIS plaatsen op Movible.nl en monteurs kunnen dan vandaag nog gaan bieden!